…det grafiske har været bærende hele tiden

Fotografen bag ProLight Reklamefoto, Keld Nielsen, har den bedste grafiske baggrund, man kan tænke sig. Uddannet typograf, derefter uddannet fotograf på den berømte Fotoskolan under Stockholms universitet, der havde mange berømte undervisere. Flere af studiekammeraterne er senere blevet berømte fotografer, filminstruktører og undervisere. Tilbage i det danske, blev det også til en uddannelse som reprofotograf, inden det blev en helhjertet kærlighed til fotografiet.

Begyndte som kombineret selvstændig portræt- og reklame fotograf i 1976, blev det til ren reklamefotografering i 1991.

Tilidsposter har der været mange af, især har formandsskabet for mesterorganisationen Dansk Fotografisk Forening i hele 12 år, fra 1990 til 2001, været betydningsfuld. Igennem dette formandsskab har fokus været højnelse af den fotografiske standard i Danmark, bedre uddannelse af fotografer, en ny ophavsretslov, leveringsbetingelser og ikke mindst et bedre kendskab til fotografiet.

Arbejdede for Image2use, Danmarks store onlinedatabase med foto, tegning og malerier, som desværre har måttet lukke, grundet hård konkurrence.
Bestyrelsesformand for Danmarks Fotomuseum, p.t. på en nyskabelse af museet.
Medvirker til en bedre fotografuddannelse, som medlem af LUU, praktiksteds godkender for Jylland og censor på uddannelsen.